Om oss

Infura AS ble stiftet av Daniel Lien Johnsen og Christer Sundstrøm. Selskapet har sin opprinnelse fra Nord-Norge, og er et søsterselskap av Christer Sundstrøm AS. Morselskapet har lang erfaring innen graving, riving, betong og rørlegging, og består av erfarne og dyktige fagfolk i bransjen for infrastruktur.

Virksomhetens har som mål å være en av de fremste distributørene av fibernett i Norden. På grunnlag av virkelighetsbildet i 2020 er vi med på å utvikle og legge til rette for et bærekraftig samfunn. Vår unike ende-til-ende-løsning reduserer de største utfordringene ved dagens fiberprosjekter: å få fiberen raskere i bakken, å redusere ulempene for trafikk og mennesker, å minimere de totale kostnadene og ikke minst å sikre og opprettholde en bunnsolid kvalitet som tåler tidens tann.

Vi har sterk tro på at vår metode og fremgangsmåte kan brukes som et supplement til de eksisterende standardverktøyene for distribusjon av fiberbaserte bredbånd til hjem, bedrifter og mobile tilgangspunkter.

WordPress Image Lightbox Plugin